Forslag til generalforsamlingen

Der ikke så længe til den årlige generalforsamling i Grundejerforeningen Digterparken. Som bekendt er vi en rigtig god og solid forening med en fornuftig egenkapital, og bestyrelsen henleder derfor alles opmærksomhed på, at man som grundejer kan stille forslag til behandling på generalforsamlingen, herunder mulig anvendelse af vores egenkapital. Forslagene skal være skriftlige, velbegrundede og med økonomisk grundlag for at generalforsamlingen kan tage kvalificeret stilling.

Så hvis du brænder inde med et godt forslag til gavn for grundejerne, så send det skriftligt til bestyrelsen inden den 15.marts 2020 (gerne før). Du kan IKKE stille forslag ved at skrive på Facebook, det skal sendes til bestyrelsen@digterparken.dk

 

Er du forresten nysgerrig mht. hvad der står I vores vedtægter, så læs dem her: https://digterparken.dk/?page_id=205#%C2%A7%207.%20Generalforsamling

Generalforsamlingen afholdes 21/4-2020

Med venlig hilsen
Bestyrelsen