Forfatterarkiv: admin

Aflysning af juletræs-tænding.

Kære alle i Digterparken.

Vi bliver desværre nødt til at aflyse den ellers allerede traditionsrige juletræs-tænding, som skulle have fundet sted på søndag.

Bestyrelsen har gennem lang tid arbejdet hårdt for, at der bliver etableret ny strømføring til juletræet på hjørnet af Ludvig Holsteins Alle efter kommunens belysningsprojekt blev afsluttet. Vi må desværre konstatere, at vi ikke kan få garanti for, hvornår strømføringen bliver etableret. Og vi kan jo ikke afholde tænding af træet uden at det faktisk kan tændes, og derfor aflyser vi arrangementet i år.

Vi håber naturligvis fortsat, at der kommer strøm til træet inden jul, og hvis det sker sørger vi selvfølgelig for at tænde for lyset med det samme.

Vi håber, I kan finde en anden god anledning til at mødes med nogle af de mange søde naboer i området i den tilstundende juletid.

Med venlig hilsen Bestyrelsen

Opdatering på hastigheds nedsættende foranstaltninger i Digterparken.

Ballerup kommune har idag oplyst, at de planlægger at igangsætte arbejdet på vejen “Digterparken” i næste uge (uge 25), og forventer at være færdige omkring den 18. juli 2019.

Der vil, som besluttet på seneste generalforsamling, blive etableret 4 bump og 1 hævet flade, 2 krydsningsheller og midterstribe på vejen “Digterparken”.

 

/Bestyrelsen

Borgermøde ifbm. generalforsamlingen – vedr. trafiknedsættende foranstaltninger på Digterparken

Bestyrelsen har aftalt med kommunen, at der afholdes et borgermøde den 30 april fra kl 19.30-20.30 (umiddelbart inden vores ordinære generalforsamling), hvor kommunen vil præsentere 2 muligheder for trafiknedsættende foranstaltninger på Digterparken.

Det skal bemærkes, at bestyrelsen bistår med det praktiske ifm Borgermødet, men det er kommunen der afholder borgermødet og borgermødet har ikke har noget med generalforsamlingen at gøre.

Vi forventer at få en beskrivelse af de 2 forslag inden 1 april fra kommunen. Disse forlag vil vi distribuere sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen.

/Bestyrelsen

Så er der igen sat grusdepoter ud

Kære Naboer
Så er der leveret grus igen – og år igen i den nye indpakning.
Sækkene er spredt ud i Digterparken. Og alle beboere er velkomne til at tage lidt med hjem til at gruse foran egen matrikel.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen

 

JULETRÆSTÆNDING ???

Kære naboer ?
Husk at vi på søndag 25/11 kl. 16 holder Digterparkens hyggelige event med juletræstænding ????og gløgg ?? og juleknas mv.
Kom glad ??
Tag din nabo med ?
På glædeligt gensyn kl. 16 ved det store juletræ ???????? (ved LHA)

Venligst bestyrelsen i
Grundejerforeningen Digterparken