Kategoriarkiv: nyheder

Sommerfest søndag 15. august

Kære alle
Husk at Grundejerforeningen holder sommerfest nu søndag 15. august, hvor alle børn og voksne vanen tro kan prøve en masse spændende aktiviteter 🤩☀️😊🙃

Der vil igen i år blive tændt op under den store grill, så medbring jeres egen madkurv og deltag i grillfesten 👍👍

Der vil være mulighed for at købe is, chips, popcorn, candyfloss, kaffe, øl og vand samt lidt sødt, så længe lager haves.

Det hele foregår ved legepladsen og starter
kl. 11:00.

Grillen vil være klar fra ca. 12.30.

Vi slutter festen 15.30 🕺🏼💃☀️🤩 !

Vi glæder os til at se jer !!!

Mvh. bestyrelsen i Grundejerforeningen

Aflysning af Skt. Hans

Vi ser ingen anden udvej end at aflyse fejring af Skt Hans i Digterparken i år på grund af fortsat forsamlingsforbud. Det er “brand-ærgerligt”, og faktisk anden gang inden for få år, at vi må aflyse – sidste gang på grund af tørke og forbud mod bål.
Sommerfesten 23/8-2020 er der endnu ikke tage beslutning om, så følg med her på siden hen over sommeren.
Med venlig hilsen Bestyrelsen

Opdatering på hastigheds nedsættende foranstaltninger i Digterparken.

Ballerup kommune har idag oplyst, at de planlægger at igangsætte arbejdet på vejen “Digterparken” i næste uge (uge 25), og forventer at være færdige omkring den 18. juli 2019.

Der vil, som besluttet på seneste generalforsamling, blive etableret 4 bump og 1 hævet flade, 2 krydsningsheller og midterstribe på vejen “Digterparken”.

 

/Bestyrelsen

Borgermøde ifbm. generalforsamlingen – vedr. trafiknedsættende foranstaltninger på Digterparken

Bestyrelsen har aftalt med kommunen, at der afholdes et borgermøde den 30 april fra kl 19.30-20.30 (umiddelbart inden vores ordinære generalforsamling), hvor kommunen vil præsentere 2 muligheder for trafiknedsættende foranstaltninger på Digterparken.

Det skal bemærkes, at bestyrelsen bistår med det praktiske ifm Borgermødet, men det er kommunen der afholder borgermødet og borgermødet har ikke har noget med generalforsamlingen at gøre.

Vi forventer at få en beskrivelse af de 2 forslag inden 1 april fra kommunen. Disse forlag vil vi distribuere sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen.

/Bestyrelsen

Så er der igen sat grusdepoter ud

Kære Naboer
Så er der leveret grus igen – og år igen i den nye indpakning.
Sækkene er spredt ud i Digterparken. Og alle beboere er velkomne til at tage lidt med hjem til at gruse foran egen matrikel.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen