Lukket pt.- Besøg på Toms

Kære alle grundejere der har mailet tilbage vedr. besøg på Toms.

Der har været en overvældende interesse for besøg hos Toms og allerede nu kan vi fylde over 3 besøg, jeg kontakter Toms i morgen for at prøve at få flere datoer i kalenderen..

 

Jeg kontakter alle, og ud fra først til mølle princippet vil pladserne blive fordelt. Jeg håber vi kan få nogle flere aftaler om flere besøg.

 

Mvh Lisette

 

Hej Digterparken

Bestyrelsen har i længere tid arbejdet på et besøg hos Toms chokoladefabrik og har endelig fået en aftalt i stand, og fået lov at invitere 30 personer med i første omgang.

Besøget bliver d. 5/2 kl 16:30 -19:00

Der er nogle retningslinjer for besøget som er beskrevet nedenunder.

Senest 1. februar skal vi sende en deltagerliste til Toms med fulde navn på alle deltagerne. Husk at besøget er for voksne (15+). Bemærk desuden at adgangsforholdene ikke er handicapvenlige ift. kørestole (ingen elevatorer). Kontakt os hvis der er spørgsmål vedr. dette. Deltagerlisten skal udelukkende bruges ifm. deres security.

Fra kl. 16.10 d. 5/2 kan vi passere deres portvagt. Til dette skal alle deltagere medbringe billed-ID (kørekort eller pas). Vi må gerne komme enkeltvis eller i mindre grupper, blot alle ankomne figurerer på deltagerlisten.

Kl. 16.30 – 18.00 vil der være foredrag og dialog om Toms og chokoladeproduktion.

Kl. 18.00 – 19.00 vil der være fremvisning i de dele af produktionen, hvor de har lov til at tage gæster med rundt.

Hvis du/i har lyst til at besøge vores nabo Toms chokoladefabrik så skriv en mail til Lisette på formand.dp@gmail.com med ovenstående oplysninger.