Vinter renovation

Vintersække – gamle og nye

Ligesom sidste år vil det igen i år være muligt, at sætte en vintersæk frem hvis man skulle være så uheldig ikke at få hentet affald grundet is og sne.

Jeg er informeret om at  der sidste år blev uddelt 3 plastiksække til netop dette formål. Eftersom vinteren var forholdsvis mild sidste år og der kunvar få beboere der benyttede sækkene, kan de resterende sække bruges igen i år.

Ud over de resterende sække fra sidste år, vil Vestforbrænding også levere 3 nye sække. Disse sække er lavet af papir og vil være mærkeretmed ordet ’Vintersæk’. Vintersækkene forventes at blive leveret til borgerne i løbet af uge 47. De vil være indpakket i plastik så de ikke bliver fugtige i efterårsvejret.

Således vil de fleste beboere have op til 6 vintersække, som kan benyttes i vinterperioden jf. nedenstående vejledning.

Sådan må vintersækkene bruges

Igen i år må vintersækkene kun stilles frem hvis det er meldt ud på Grundejerforeningen Digterparkens hjemmeside. Så snart Vestforbrænding bliveropmærksom på udfordringer med tømning grundet is og sne i jeres område, sender vi en mail til grundejerforeningsformanden med information om

hvor der ikke kan tømmes.  På disse adresser må beboerne tage en vintersæk i brug til næste tømmedag.

Vintersække erstatter ikke de almindelige ’Ekstra’ sække, som kan købes i Brugsen i Skovlunde eller i Meny i Måløv.

Vedvarende snefald/islag

Ved vedvarende snefald/islag der vare over 2 uger/ 2 tømninger kan der efter aftale med Vestforbrænding, opsættes en container til dagrenovation ved transformerstationen, som beboerne selv kan aflevere affaldet i. 

Dette skal ligeledes annonceres på grundejerforeningens hjemmeside.